10 maj 2014
11:30

Varbergs GIF

Referat: Träslövsläge IF - Varbergs GIF

Denna vackra majdag for vi till Träslövsläge för seriens andra kamp. Väl på plats kunde vi konstatera en fluginvasion och en torr men något gropig plan. Naturligtvis lika för båda lag. Läjet hade vi sett på håll i Horred då vi var där och spelade 02-cup och de gick faktiskt och vann 04-cupen och stora delar av det laget fanns representerade denna match, förstärkta met ett antal 03:or. Därvid en viss vaksamhet men optimism inför mötet.

Matchen inleddes ganska jämnt. Läjet hade några tekniskt duktiga spelare som vi efterhand lärde oss att mota men chenser uppkom åt båda håll. I mitten av första halvlek fick vi en spelare nerdragen vilkter resulterade i straffspark. Den satte vi säkert och det kändes gott med den starten. En stund före paus fick vi in ytterligare ett mål och i halvtid var ställnigen 2-0.

I andra halvlek höjde vi intensiteten och vårt fina passningsspel och snabba omställningar kom att ge goda resultat. Vi pillade in både 3:an, 4:an och 5:an och här någonstans insåg TLIF att matchen var körd. Vi kunde förtjänstfullt passa runt bollen och satte ett par till innan våra motståndare fick in ett tröstmål. Vi hann med något till innan vi slutligen kunde skriva 9-1 som slutresultat.

Roligt att se den konstanta kämpaglöden matchen igenom, och trots endast en avbytare kämpade killarna duktigt i värmen och presterade en kanonmatch!